Кращі християнські привітання з днем народження

Ми зібрали найцікавіші і красиві кращі християнські привітання з днем народження

Велика підбірка різноманітних християнських привітання з днем народження

З днем народження! Багато хороших слів хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, успіх, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце яскраво світить над вашою головою і на шляху непройдених доріг нехай береже Вас Бог!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

День народження — це твій і тільки твій свято! Ти людина особливий в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти — особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом у цей світ! І бажаю, щоб мир був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб твоє серце завжди переповнювала вдячність і любов, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоєї місії на землі, від причетності до великої справи життя — приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства у душі!

З днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати прикрощів і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і всі її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Вітаю тебе! Хай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої посмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог твій добрий і уважний ангел!

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Улюблений Господом духовний брат і друг! Сьогодні для вас сплітаємо з добрих слів вінець! З Днем Народження вас, дорогий! Сьогодні у вашу честь звучать молитви за здоров’я! Черпайте натхнення з наших люблячих сердець, ми ділимося з вами добром і бажаємо, щоб щира віра наповнила вашу душу! Захоплюємося вашою мудрістю не за віком, вашим благородством, богатирським духом, вашою правдою, що говорите вголос, вашою силою духу, вашої чистою совістю і відкритою душею! Бажаємо, щоб працьовитість і молитви облагороджували ваше буття, щоб достаток панував у вашому домі, щоб ваша сім’я була міцною і дружньою! Нехай віра благодатна веде вас вірним шляхом, оберігаючи вас від злих людей і недобрих поглядів! Нехай ангел-хоронитель літає у вас за спиною і оберігає ваше життя! Земних вам благ, всього святого! Щоб світлом ваше життя було сповнене!

З Днем Народження! Бажаю, щоб «на вчора» залишилися біди і хвороби. А «завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Не впускай у душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Бажаю, щоб у твоєму житті було лише позитив, а поруч були вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в будинку панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від усієї душі бажаю тобі прожити життя як у казці. З Днем

Нехай Господь у цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай це радісне свято — твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі бережи віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди освітлює твою життя. Вітаю тебе з днем народження!

Хай вам Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем Народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на спасіння, а нам стануть прикладом! Нехай буде щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти мимо цілі! Нехай ваша хода буде направлена до блага! Нехай збереже вас всещедрый Господь на всіх шляхах життя!

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай душа твоя чиста, мов роса, а серце хай осяяне любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Усміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасну життя!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і справжнього дива в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоїй душі.

Хай благословить вас Господь у День вашого Народження! Нехай ваша молитва, як пісня звучить і закликає всіх вірувати в Бога! Нехай втомлений дух молитва підбадьорить, і пошле надію в серці! Нехай ваше серце Бог мудрість вкладе, розуміння, розуміння, бачення, щоб ви могли легко виконати все те, що Всевишній вам визначив в життя земного! І нехай Господь своєю ніжною рукою торкнеться вашої душі, і вкриє від бід і печалей! Нехай ваше ранок починається з молитви, а вечір також проходить у зверненні до Бога! Нехай кожен день наш Спаситель оновлює свою милість для вас! Нехай любов Христа вас міцно обіймає і дарує вам впевненість у завтрашньому дні! Нехай господь Бог відкриє для вас свою скарбницю і обдарує розмаїттям земних благ! Так наповнить вас Бог радістю і миром, щоб ваша надія невпинно зростала з допомогою сили Божого Духа!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-зберігач берег тебе від зла та заздрощів, ворогів і недоброзичливців, підлості і користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб завжди домагався поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви у здоров’ї та любові. Будьте щасливі!

В цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і самої чистої любові, яка постійно буде надихати тебе на добрі справи.

Вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя у твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою, і визволив тебе від життєвих смутку і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

У відрадний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим — твоє серце.

Вітаю з днем народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, звернена до бога, буде чиста і умиротворенна. Нехай на столі завжди — досита, у праці — у справах, а в любові — по серцю!

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо всього прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам у душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам у всі часи і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, хай щаслива зірка світить над дорогою земною! Хай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схоже на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

У цей світлий день, на світ Божий з’явився прекрасний людина — ти. Вітаю з днем твого народження й від усієї душі бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

В цей день Бог дарував тобі життя, і я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь. Нехай всі твої молитви будуть почуті, кожен день в твої двері стукає щастя, а твоя натура завжди залишається милосердної.

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, хай Бог тебе благословить і обдарує щастям. З днем народження тебе! Нехай життя твоє буде сповнена благих діянь, добрих вчинків, великодушність і милосердя, співчуття бідним і вірною допомоги хорошим людям.

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродействия та чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя та міцного здоров’я. Живіть у мирі та злагоді!

Вітаю з чудовим днем народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю багато літа добра й удачі, міцного здоров’я і істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди береже тебе від лиха і зла.

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!

З днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від біди та нещастя. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти з того, що пропонує Господній день.

Нехай твоє життя буде наповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, валіза усмішок і кошик любові! Не забувай мріяти і вірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем Народження!