Найкращі привітання з хрестинами

Ми зібрали найцікавіші і красиві найкращі привітання з хрестинами

Велика підбірка різноманітних привітань з хрестинами

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Від щирого серця вітаю з хрестинами крихти. Нехай доля подарує дитині безліч щасливих миттєвостей та яскравих подій, нехай в житті дитини не буде горя і бід, хай Господь береже дитину і оберігає від усього лихого, нехай у батьків і хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і прекрасної.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!