Привітання з Благовіщенням до сліз, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Благовіщенням .

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці від щирого серця ми сьогоднівітаємо всю вашу сім’ю. В такий чудовий і дуже важливий день для всього православного світу нам так хочеться побажати вам тільки найкращого і світлого. Нехай віра в Господа і Богородицю буде жити в ваших серцях, не даючи там оселитися заздрості, злості і іншим темним думкам. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, нехай здоров’я ніколи не покидає вас, а всі хвороби і інші неприємності обходять ваш поріг стороною. Дуже хочеться, щоб в двері стукали тільки гідні, чесні і справедливі люди, які принесуть разом з собою щось хороше і світле. Нехай та блага вість, яка була дана зверху Богородиці, стане і для вас новою сторінкою в житті, в минулому нехай залишається все погане, недомовки і неприємності. Наповнюйте свій кожен день оптимізмом і любов’ю до оточуючих.

Нехай Благовіщення принесе тобі багато добрих новин, радості і всіляких гараздів! Бажаю тобі взаємної чистої любові, міцного здоров’я і спокою в душі! Нехай Господь береже тебе і посилає тобі своє благословення з небес!

З Благовіщенням! Нехай Пресвята Богородиця надійно захищає від неприємностей і зла. В душі нехай завжди присутні спокій і віра в щасливе майбутнє. У будинку хай панують гармонія та затишок. Думки будуть чистими і позитивними. Хай не буде поганих днів і нерозв’язних проблем. Добра, миру та віри в людей!

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Всім серцем бажаю мирного і щасливого життя з вірою в Бога і надією на найкраще. Нехай в твої двері стукають тільки добрі вісті, нехай твоя родина не знає образ і зла. Бажаю любові, терпіння, здоров’я і душевного спокою.

Вітаю з великим святом Благовіщення. Нехай в житті буде багато радості і тепла. Ніколи не переставайте вірити в диво, і воно обов’язково збудеться.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.