Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку самих красивих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим українською.

Щиро вітаємо вас з наступаючим Новим роком і Різдвом. Від душі бажаємо успіхів, здоров’я, благополуччя. Нехай душа ваша завжди буде відкрита чуду, а в сім’ї панує любов і взаєморозуміння!

Новий рік – свято сімейне. Кожній родині я б побажав накрити святковий новорічний стіл, за яким і привітати один одного. І ще – радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! Чи не вбивати в собі життя! Мені б хотілося, щоб в кожній сім’ї різні покоління розуміли один одного.

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Нехай Новий рік і Різдво Вам дарують щастя і добро, Всього, що у небес просили, У вас нехай буде в достатку! Нехай удача живе поруч. Бажаю миру вам і лада, Здоров’я, сил і грошей багато! Чи не знати печалі і тривоги.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Бажаю зустріти цей рік з мудрістю і добротою серця, з радістю і щедрістю душі, щоб кожен його день для тебе відповідав удачею, благополуччям і щастям. Бажаю світлої любові і неймовірної краси в твоєму житті. Миру і всіх добрих благ!

Нехай в Новий рік і Різдво Нам щастя Бог пошле з небес, Прийдуть добро і чари, І буде життя повне чудес! І нехай зима додасть в фарби Небесної, білої чистоти, Щоб, як в самій добрій казці, здійснилисявсі мрії!

У сучасному світі дуже цінно йти рука об руку з людиною, близькою тобі по духу. Я дуже радий, дорогий друже, що ти завжди поруч, що з тобою ми можемо втілювати в життя мільйони божевільних ідей. І, незважаючи на те, що я радий новому, минулий рік проводжаю з легким смутком. Спогади про нього найтепліші: ми багато з тобою встигли. З Різдвом і Новим роком! Спасибі, що ти є в моєму житті.

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаю! Нехай Різдво Христове і Новий рік пройдуть в колі найближчих людей, які обдарують посмішками, добрими словами і обіймуть в потрібний час. Нехай свята подарують затишок і гармонію.