Привітання з Покровою своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Покровою .

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Постав сьогодні свічки за мир, і спокій, і буде доля твоя щастям сповнена. І від ворогів що знову і знову хочуть майстерно нашкодити, молитва про Святий Покров їх зможе лише зупинити.

Бажаю Вам виконати ту святу, благу і бажану волю Божу, яка уготована кожному з нас і яку виконала Пресвята Богородиця! Щастя Вам і любові!

Привітати з Покровою

Бажаю вам в Покров Пресвятої Богородиці тільки світлих починань, міцної дружби, процвітаючого сімейного щастя і здоров’я всім вашим рідним. Посмішок вам бажаю і невичерпної енергії, безліч приємних і променистих днів в повній ідилії і розумінні.

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

Під Богородиці покровом спокійно нехай проходять дні, а віра буде нехай основою всіх поглядів, і від бід зберігає.

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.