Привітання з Різдвом до сліз

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Різдвом до сліз.

Святкування Різдва знаменує собою радість духовного порятунку. Нехай ця радість увійде до Вашої оселі та своїм світлом осяває всі Ваші вчинки, а Вашим добрих справ завжди супроводжує удача.

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Привітати з Різдвом

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

З Різдвом! Від щирого серця і душі вітаємо з цим священним святом. Нехай Бог береже і захищає. Нехай стравами буде сповнений ваш стіл. Сміх і радість як річка тече, чи не висихає, а щастя осяває ваш життєвий шлях. Нехай Бог злих людей з чорними помислами від будинку вашого відганяє, а доброту і удачу в гості кличе. Нехай сім’я ваша міцніше і сильніше стане і теплотою наповнитися кожен ваш день.

Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, тільки світлими почуттями, позитивними емоціями і приємними несподіванками. В цей казково-прекрасний день хочеться побажати душевної рівноваги і спокою, миру, добра, радості, здоров’я, достатку і взаєморозуміння. А також щоб жоден день не обходився без успіхів і нових досягнень! З Різдвом!

Улюблений! Вітаю тебе зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день чарівництво Діви Марії і немовляти Ісуса перетворять твоє життя, наповнивши її світом і благополуччям! Нехай твій добрий Ангел-хранитель оберігає тебе від хвороб і зла, показуючи істинний шлях до досконалості душі і тіла! Бажаю тобі щастя, удачі, сімейного затишку і взаєморозуміння близьких!

Вітаю вас з Новим роком! Це час прощати, забувати погане і загадувати бажання. Я бажаю, щоб особлива атмосфера і сила цього свята допомогли вам відпустити образи, стерти з пам’яті гіркоту розчарувань і побачити майбутнє, освітлене прекрасною мрією.

Багато століть назад нашу землю благословив Господь Бог чудом – народженням сина свого. Так, нехай на Різдво і в твоєму домі буде благодать Божа. Дзвінко сміються діти і внуки. Доброзичливо посміхаються гості. Хай щастя ніколи не покидає поріг, а горе і смуток загубляться десь у сніговій хуртовини.