Привітання з Різдвом у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку найкращих привітань з Різдвом простими словами.

З Різдвом,друзі! Нехай кожен сам забажає сьогодні те, що він хоче і нехай всі бажання здійсняться. Головне – будьте здорові! Цінуйте подароване життя і всіх, хто в цьому житті з вами поруч. Зі святом!

Вітаю з радісним і чудовим святом – Різдвом! Хочу побажати, щоб твоє серце переповнювалося щастям, друзі ніколи не зраджували, рідні та близькі не забували. Життя, була сповнена любові і спокою, успіхів і нових досягнень.

З Різдвом Христовим! Нехай в цей дивовижний зимовий день до вас прийде те, про що ви мріяли і у що вірили. Бажаю, щоб за святковим столом зібралися найдорожчі і близькі люди; щоб день народження Спасителя запам’ятався надовго. Зі святом!

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Нехай Різдвяна пісня зігріє ваші душі, впустить добро в ваші серця і розпалить вогник віри в ваших мріях. З Різдвом!

З Різдвом тебе! Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай любов, мир і гармонія переповнюють твоє серце! Нехай Бог благословляє тебе і береже кожного дня!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

У цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя! Поздоровлення з Різдвом Христовим у прозі – 2020 красивих слів.

З Різдвом Христовим! Бажаю пізнати диво Різдва. Нехай до Вашої оселі заглядають тільки доброта, добробут та мир. Здоров’я і щастя кожному жителю планети. Нехай радістю буде наповнений Ваш будинок, теплотою, достатком і затишком.

З Різдвом Христовим, тітка. Бажаю благодаті життя і добра, великих чудес і доброї казки, снігового щастя і морозних ноток натхнення, неймовірної краси свята і щирої любові дорогих людей. Нехай Різдво подарує теплу сімейну атмосферу і домашній затишок.