Привітання з Різдвом у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку красивих привітань з Різдвом своїми словами.

Різдво – найчарівніший свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я тобі бажаю, щоб збулося те, чого ти дуже-дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Напередодні світлого і доброго свята, який свідчить про народження Бога Ісуса Христа, приносимо вам свої вітання і щирі побажання. Нехай у вас все завжди йде на лад – справи будуть успішними, любов взаємної, щастя – величезним, емоції – позитивними і веселими. Несіть в світ світло і добро, великодушність і прощення, забудьте старі сварки і образи! Миру вам і світлої радості! І нехай Господь береже вас і ваших рідних.

Вітаю з Різдвом! Нехай свято зміцнить вашу силу духу, надихне на нові справи і небесна благодать обдарує сімейне вогнище! Бажаю, щоб в пам’яті залишилися лише добрі і хороші події, а труднощі ніколи не лякали!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб все життя було, немов диво, щоб з тобою завжди були твої близькі, щоб Ангел твій тебе не залишав, щоб серце твоє щиро любило, вірило і сподівалося тільки на хороше. Всіх благ і радості тобі не тільки в це світле свято, але і в кожному дні кожного тижня!

Коханий мій чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! З любов’ю хочу тобі побажати вірити в себе, наполегливо йти до своєї мети, бути сильніше духом, сміливіше і мудрішими. Нехай на душі завжди буде радісно, ​​а серце буде переповнене добром, теплом і чистотою!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Бажаю світлого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання. Будьте радісними і щасливими!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!