Привітання з Трійцею українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку зворушливих привітань з Трійцею до сліз.

Чим пахне Трійця? Вона пахне свіжою скошеною травою, пахне юними берізками, пахне першими поцілунками і щасливим заливистим сміхом, спокоєм і великою вдячністю Пресвяту Трійцю за все блага, що ми отримали в цьому житті. Зі святом! Нехай запахи цього великого свята довго живуть у вашому серці і змушують щороку переживати цей світ знову.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.