Привітання з Вербною неділею українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Вербною неділею у прозі, до сліз.

Нехай гілочка верби ваш будинок захистить, адже в цей недільний ранок та гілочка силу в собі таїть, самим Господом Богом дану. І кожен віруючий християнин в цей прекрасний день несе тільки що розпустилися гілочки до церкви, і там, під священними небокраї, освячує їх, щоб ці дари природи оберігали його будинок від негод. З Вербною Неділею! Поздоровлення на Вербну Неділю 2020 на прозі

Нехай гілочка святий верби зітре гріхи і забере негаразди і невдачі. Нехай помисли стануть чисті, ясні і нехай підуть тривоги. Зі святом, з Вербною Неділею!

Сьогодні непроста неділю. Сьогодні особливий, вербний день. З цього приводу хочу привітати тебе і твою сім’ю. Нехай цей день стане початком тижня стриманості, нехай пошлепиваніе свяченою вербою дадуть сили на тиждень, до Великодня, забути про жирному столі, п’янках і веселощі до упаду. А ось через цей тиждень нехай душа гуляє все 3 дні, адже після Воскресіння життя повинна бити ключем!

Вербна неділя – велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

Вітаю з Вербною Неділею і побажати хочу міцного здоров’я і великих сил, доброти душі і щастя, яскравого світла в житті і доброї надії, чистої любові і милосердя до кожного на шляху.

Сьогодні, у Вербну неділю, я хочу побажати тобі багато всього самого кращого. А що потрібно людині для щастя? Звичайно, любов, адже життя без неї порожня і нудна. Тільки любов вносить яскраві фарби і залишає незабутнє відбиток на наших душах. Бажаю тобі взаємного кохання!

Вербна неділя – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Нехай весняна верба розпуститься в вашому домі. Нехай вона принесе світло і радість, любов і достаток, успіх і добро. Бажаю, щоб у ваших чистих душах, завжди сяяла небесна благодать, що не затьмарюйте їх сумом, поганими думками і поганими вчинками. Завжди вірте в Бога і його чудову силу, моліться і радійте тому, що вам дано згори. З Вербною неділею!