Привітання з Водохрещем своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку кращих привітань з Водохрещем українською мовою.

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Ось і настав священний і чарівне свято – Хрещення Господнє. Прийміть найщиріші вітання! Нехай свята вода осяє життя новими успіхами, приємними сюрпризами, міцним здоров’ям і благополуччям. Нехай кожен день буде сповнений радістю, успіхами в справах, посмішками і щасливим сміхом.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

Вітаю з православним святом – Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у вашому житті завжди, скрізь і в усьому був присутній наш живий Небесний Отець – Господь і Бог наш, Ісус Христос! Нехай ніколи не залишить вас Його благословення, нехай у ваших родинах кожен день звучать слова подяки Господу за наше життя, за все добре, що є у нас! Нехай вдячність за прощення наших гріхів не покидає ваші серця навіть у найтяжчі хвилини вашого життя! Глибокої вам віри, мудрості, терпіння, смирення і любові!