Привітання з Водохрещем у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку красивих привітань з Водохрещем у прозі.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю з головою зануритися в чисту воду добрих надій, повірити в світле диво і відкрити новий світ щастя для себе. Бажаю міцного здоров’я, миру, а в ньому хороших людей, ясних днів життя, а в них радості і любові.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай на Ваш стіл завжди буде сповнений страв, здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, рідні та близькі поруч, а один вірним. Нехай ніякі негаразди і труднощі на шляху не лякають, а лише загартовують характер, зміцнюють силу і віру. Хочу побажати, щоб в будинку завжди був затишок і благодать, щоб довгоочікувані гості приходили, а недоброзичливці не знали туди дороги. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

У це свято, священний для всього християнського народу, бажаємо, щоб здоров’я не зменшувалося, а добробут прибувало. Щоб душа була чиста, а помисли шляхетні. Бажаємо неймовірну кількості добра і тепла. Щоб кожна сім’я в цей благословенний день була оточена турботою і любов’ю, щоб все молитви були почуті і з кожному будинку доносився дзвінкий сміх і лилася пісня.

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Привітати з Водохрещем

Вітаю з православним святом – Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!