Привітання з Водохрещем

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Водохрещем .

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Привітаю з великим святом. Бажаю чистоти, добра і розуміння в помислах, життя і вчинках. Нехай Господь веде тебе за руку, направляє на щастя і допомагає в справах.

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Вітаю зі святом святого Хрещення! Нехай кожен день буде благом згори. Хай щастя стукає в будинок. Бажаю здоров’я, море сміху, сліз щастя і нехай все складається тільки найкращим чином. А також бажаю смирення і душевних сил!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!