Привітання з хрестинами не у віршах

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з хрестинами не у віршах

Нехай хрестини подарують вашій дитині ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, родина, але і два чудових хрещених батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб у потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашому синові, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективну захист від мирських негараздів. Бажаю енергії і сили, віри у світле майбутнє і дивного везіння. Нехай ваш синочок росте в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і гарною особистістю, що заслуговує поваги. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно зростав і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до багато чого. Ваш малюк обов’язково отримає довгу і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.