Привітання з Медовим Спасом у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку гарних привітань з Медовим Спасом своїми словами.

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Нехай в твоїй бочці меду не буде ні єдиної ложки дьогтю! Любові, благополуччя, радості і смачного життя! Зі святом, з Медовим Спасом!

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Прийшов Медовий спас – готуйся літо проводжати. На проводи готуй млинці тапряники медові, пироги та булочки з маком. Стільники медові повні бурштином, його все разом зберемо. Свята водиця вимиє наші особи. Клич гостей, та пригощай, в медок ти яблуко маку. Так про мене не забувай!

Ми відзначаємо Медовий спас, свято – подарунок від Господа. Зовсім скоро почнеться Успенський піст, але знаєш, саме зараз можна відчути прекрасні дні, можна зрозуміти, наскільки важливою роллю володіє віра в те, що доля буде відкривати позитивні межі, подарує шанс для того, щоб реалізувати найпотаємніші бажання. Мій рідненький чоловічок, ти – найкращий. У тебе настільки гідно поєднуються справедливість і доброта, відповідальність і позитив, легкість. Я тобою захоплююся, розуміючи, що кожен раз доля відкриває тільки найприємніші межі, а близькі люди надають підтримку у багатьох починаннях. Ти можеш відчути, наскільки чудовим стає сьогоднішнє свято, як багато позитиву він в собі несе, переконаєшся в тому, що молитва обов’язково буде почута Господом. Насолоджуйся славним часом, кожна мікросекунда якого дорога!