Привітання з Пасхою у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку найкращих привітань з Пасхою у прозі.

Христос Воскресе! День Великодня воістину торжествує, і я урочисто вітаю вас з цим великим святом! Нехай цей день зцілює і дарує надію на краще! Віра в Бога нехай зросте, а всі печалі відійдуть у небуття!

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!