Привітання з Пасхою у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку найкращих привітань з Пасхою у прозі.

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваш будинок обходить стороною біда, і Бог не посилає вашій родині випробування, а лише радіє вашим гарних вчинків і чистим помислам. У цей святковий день бажаємо вам всім гармонії в душі, взаєморозуміння в сім’ї, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і дає вам найкращих ангелів – хранителів. Живіть всі разом довго, цікаво, весело. Запрошуйте в гості, ми завжди раді спілкуванню з хорошими людьми. Христос Воскрес!

Христос воскрес, так віддамо ж славу йому, будемо гідні любові його, возлюбим ближнього свого і не допустимо скверни в житті, нехай віра допоможе кожному з нас досягти бажаного і залишитися чистим душею здоровим тілом, тепла, добра, удачі!

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Нехай цей пасхальний день дасть всім людям сил жити згідно божим заповідям – в мирі та любові, радіти і передавати цю радість рідним і близьким. Бажаю всім нам терпіння, милосердя і взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!