Привітання з Покровою до сліз

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку сучасних привітань з Покровою у прозі.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Настав довгоочікуваний світле свято Покрову Пресвятої Богородиці. Нехай Покров День принесе чистоту і надію в ваш дім! Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо! Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі!

Нехай Мати Божа вкриває вас своїм покровом і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас. З’явилася вона в день покриву, явивши свою любов до людей так і завжди буде захищати нас.

Під Богородиці покровом спокійно нехай проходять дні, а віра буде нехай основою всіх поглядів, і від бід зберігає.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Сьогодні я хочу сказати, що ваш будинок захищає небо, що ваші свічки, поставлені за здравіє, обов’язково будуть почуті. Але пам’ятайте, що небеса і церква чекають вас і пам’ятають про нас кожен день. У будь-який день наші душі повинні тягнутися до Господа. У будь-який день ми повинні бажати добра і захисту для наших близьких. І сьогодні ми бажаємо вам не забувати про це. Вітаємо!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю кожен день зустрічати з добротою і любов’ю серця. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над тобою завжди буде мирне ясне небо, а поруч – щаслива сім’я і справжнє щастя!

Покров Пресвятої Богородиці вважається одним з найважливіших святв усьому православному світі. Я хочу привітати вас, а також побажати всього того, про що ви самі мрієте. В першу чергу мені хочеться, щоб ви завжди відчували те, як Богоматір бере участь у вашому житті. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Повірте, що такі світлі свята неодмінно потрібні людям, щоб наповнювати їх серця любов’ю, трепетом і терпінням. Дуже хочу, щоб Богоматір оберігала вашу сім’ю від хвороб, тому що немає нічого страшнішого цього. Але якщо ви будете вірити у все найкраще, то саме так і буде. Нехай у вашому домі буде завжди панувати спокій, щастя, а удача ніколи не покидатиме його. Бажаю вам усім благополуччя, а ось неприємності нехай все обходять вас стороною. Зі святом вас!