Привітання з Покровою українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Покровою .

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

В сьогоднішній день, настільки унікальний і цінний свято, хочеться привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай особлива атмосфера, яка неодмінно буде відчуватися сьогодні, зможе надихати на нові подвиги і дозволить повірити в те, що все буде складатися тільки найкращим чином. Мій дорогий чоловік, ти можеш знайти справжнє щастя і повірити в те, що будь-які мрії будуть втілені в реальності. Нехай тебе охороняють Господь і Богородиця, Ісус Христос від всіляких життєвих перешкод. Використовуй численні можливості для успішного просування вперед і можливості повірити в те, що будь-які поставлені завдання можуть бути досягнуті в мінімальні терміни. Пам’ятай, будь ласка, про те, що життя дозволяє задовольнятися справжнім щастям тільки, якщо вдається цінувати найпростіші речі. Я вірю в те, що ти обов’язково зрозумієш, в чому полягає щастя. Приймай найщиріші вітання з релігійним святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці, бажаю кожен день життя зустрічати з відмінним здоров’ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією. Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та бажаю любові, миру, гармонії душі, розуміння близьких і веління серця бути славним людиною!

У день Покрови Пресвятої Богородиці нехай світле почуття любові увійде в кожне серце, залишиться там надовго і змусить всіх відчути радість, чистоту і надію на майбутнє, на нові життєві горизонти, на нові надії і радості. Зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю благодаті в житті, любові в серці, гармонії в душі і надійного покриву від всіх негод, бід, образи і злості.

Настав довгоочікуваний світле свято Покрову Пресвятої Богородиці. Нехай Покров День принесе чистоту і надію в ваш дім! Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо! Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі!