Привітання з Різдвом українською мовою, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Різдвом .

Благодаті Господньої, заступництва і покровительства від Спасителя, що народився в цей світлий день. Здоров’я. Спокою. Міцної віри. З Різдвом Христовим!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю радості в кожному дні, щирості в кожному слові, теплоти в подіях і яскравості в моментах!

Привітання з Різдвом у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

Нехай у домі Вашому не буде ніколи суперечок, а тільки світ, гармонія, добро, любов і розуміння один одного. Бажаю, щоб у Вашому будинку було досить, щоб Ви ні в чому не мали потреби. Нехай хранитель-ангел Вас ніколи не покидає, а удача, везіння, творче натхнення завжди були за плечима. Бажаю, щоб праця воздав вдвічі більше, ніж Ви очікуєте.

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

Тут в принципі можна використовувати деякі вітання, які знаходяться вище в тексті, але ми знайшли те, що підходить найкраще.

Вітаю з Різдвом! Нехай ваш будинок наповнюється теплом і затишком. Збуваються всі, навіть найменші, мрії. Серця близьких і рідних будуть зігріті любов’ю і турботою. Навколишні люди будуть добрими і чуйними. А Різдвяна зірка завжди висвітлює шлях!

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!