Привітання з Різдвом

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Різдвом .

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай твоє серце наповниться веселощами, яке не залишить тебе в прийдешньому році. У цей радісний день нехай забудуться всі неприємності минулого і з’явиться дорога для майбутніх щасливих відкриттів. Нехай же труднощі обійдуть тебе стороною, а удача повернеться до тебе обличчям. Щастя тобі, любові і процвітання, і сонця, яке сяятиме над тобою завжди!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.