Привітання з Різдвом

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Різдвом .

З Різдвом Христовим! Будьте здорові, сильні і щасливі в цей знаменний день, коли в Віфлєємських яслах народився Ісус і відлік нового часу ознаменував світ в сяйві Різдвяної звізди! Нехай вона осяє ваш будинок царственим світлом рятівної благодаті!

Щиро вітаю вас з Новим роком! Хочу побажати, щоб мале дитя Ісус подарувало вам невгасиму віру в здійснення чуда, душевне зцілення і спокій. А яскраве світло Різдвяної зірки нехай стане вашим постійним путівником і охоронцем від усіх життєвих негараздів!

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, любов’ю, розумінням і щастям. Здоров’я і удачі.

Різдво – свято Народження Спасителя, свято дитячої радості та малюкової чистоти душі. Нехай і Ваші будні наповнюються цієї чистою радістю, яка допоможе легко переносити життєві труднощі.

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

З Різдвом Христовим! Щоб у вас на столі були готові кожен день дванадцять страв, ангели вас охороняли, а яскрава зірка не дозволяла зійти з правильного шляху і допомагала відшукати добрих людей.

Сьогодні світлий день і добрий. Бажаю, щоб Божа Благодать в цей день накрила кожну голову, щоб в душі запанував спокій і радість. Хочу побажати вам бути добрими і натомість отримувати чеснота. З Різдвом!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Привітання з Різдвом своїми словами

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

Від щирого серця прийміть від мене привітання з самим світлим і добрим святом на землі. Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові!

З Різдвом Христовим, син мій. У це чудове свято я бажаю тобі, дорогий, здоров’я, сил, наполегливості, мужності, удачі. Нехай ангел твій завжди буде з тобою, нехай в житті кожен день обіцяє успіх, благополуччя і радість. Бажаю щасливого Різдва і щасливого шляху по життю!

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.