Привітання з Трійцею до сліз, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Трійцею .

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю прекрасного життя в кольорах любові і радості, в зелені надій і натхнення. Нехай Пресвята Трійця допомагає в благих справах і захищає від недобрих людей. Здоров’я, миру, гармонії і процвітання.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Прийміть поздоровлення у свято Трійці! Сьогодні я хочу вам побажати всього самого доброго і хорошого, щоб життя дарувала безмежні радості, щоб любов заповнювала собою весь простір, а життя дарувала натхнення і впевненість в своїх силах!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю ловити подих вітру удачі, прикрасити зеленню надій і строкатістю мрій своє життя.

У святе свято Трійці бажаю вам впустити в душі любов, доброту, спокій! Нехай пишні зелені гілки в вашому домі шелестять ароматними листочками і спонукають вас творити добро! Бажаю вам зеленого світла у всіх добрих справах і світлих починаннях! Щастя і затишок у вашому будинку нехай оберігає ваш ангел охоронець, той який у вас зараз за спиною!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Вітаю зі святом Трійці і від чистого серця бажаю, щоб в житті завжди горіло яскраве вогник надії і любові, щоб віра ніколи не покинула твого серця, щоб в душі постійно жила радість і натхнення до добрих справ. Нехай твоє життя завжди буде прикрашена квітучими гілками удачі і пишною зеленню щастя, як в це світле свято.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю парити на крилах любові і надії, вірити у все хороше і мріяти про прекрасне, з кожним днем ​​відкривати своє серце для щастя і радості, усіяти своє життя квітами доброти і зеленню відради.