Привітання з Трійцею до сліз, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Трійцею .

З самого ранку в церквах чується чудовий передзвін дзвонів. Сьогодні чудове свято Святої Трійці. Дозвольте привітати Вас з цим світлим святом. Нехай Трійця благословить Вас на добрі справи, нехай у Вашій родині панує мир і спокій. Бажаю міцного здоров’я Вам, великого успіху, чистої совісті і безмежного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди йдуть поряд з Вами. Благополуччя Вам, достатку і всього самого найкращого. Нехай Господь завжди оберігає Вас.

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Вітаю тебе зі святою Трійцею! Бажаю тобі більше добра і щирих очей друзів, підтримки близьких і щирої любові. Нехай сили неба допомагають тобі в труднощі і все хороше обов’язково приходить в твоє життя величезними порціями. Здоров’я тобі і багаторазового достатку в домі.

Вітаю з Трійцею! Нехай Пресвята Трійця допоможе в житті так прилаштуватися, щоб жити на широку ногу, з широкою душею і у широких берегів щастя. Бажаю здоров’я, любові, душевного тепла, радости серця свого, нескінченних надій і збутової добрих бажань.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.