Привітання з Великоднем українською мовою, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку гарних привітань з Великоднем своїми словами, у прозі.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад – примноженої. З Воскресінням Христовим!

Христос Воскрес. Вітаємо зі святом Великодня. Бажаю, щоб у твоєму житті завжди горіло світло блага, щастя, радості, надії і удачі, бажаю, щоб Бог не залишав тебе в біді, бажаю, щоб кожен день в твій будинок і в твоє серце приносив тільки добро, щирість, натхнення, достаток і світ.

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас – грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа – він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!