Привітання з Великоднем українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Великоднем .

“Мир вам!” – так вигукнув Ісус коли воскрес … Ось я і хочу побажати, щоб з цього дня в твоєму житті був лише мир, стабільність, процвітання і впевненість у завтрашньому дні. Нехай тобі зустрічаються на життєвомушляху ті люди, які несуть мир, творчу енергію і радість. І сам ти, теж, не “підкачай» – будь по життю творцем, а не руйнівником. Зі святом!

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Всіх благ вам, доброти, терпимості і Божого благословення!

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Поздоровляю з Пасхою Христовою і цілим місяцем світлих великодніх днів! Множте добрі справи, ведіть активне духовне життя, сповняйтеся чистотою і гармонією, прикрашайте душу милосердям, допомагайте близьким. Допомоги Божої, миру, радості!

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Коханий мій, я вітаю тебе зі святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай цей світлий день подарує тобі заряд позитивної енергії для досягнення всього, чого тобі хочеться. Нехай Господь зміцнить нашу любов і подарує нам відмінне майбутнє. Воістину Воскрес!