Привітання з Великоднем українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Великоднем .

Переможний дзвін дзвонів нехай принесе в кожну оселю благу звістку: «Христос Воскрес!». Нехай радістю і тихим розчуленням наповняться ваші серця. Нехай дітлахи сміються і радіють, отримуючи фарбовані яйця і паски. Нехай велике свято об’єднає і згуртує всіх нас.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

У цей день хочеться побажати не просто процвітання, а – гідного процвітання … не просто поблажливого ставлення один до одного, а – християнського милосердя. Нехай сьогодні Всевишній благословить всі твої справи і добрі починання, подарує свою надійну підтримку у всьому і не залишить на самоті в хвилину зневіри. З днем ​​Пасхи Христової!

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

У цей світлий Великодній день шлю вам свої щирі вітання. Христове Воскресіння – це прекрасне свято, день оновлення, торжества добра над злом. Я бажаю, щоб і в твоїй душі добросердечність і життєлюбність здобули перемогу над смутком і зневірою. Христос Воскрес!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!