Привітання з Великоднем українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку кращих привітань з Великоднем своїми словами.

Христос воскрес, так віддамо ж славу йому, будемо гідні любові його, возлюбим ближнього свого і не допустимо скверни в житті, нехай віра допоможе кожному з нас досягти бажаного і залишитися чистим душею здоровим тілом, тепла, добра, удачі!

Сьогодні до нас прийшов велике свято – Пасха Господня! І вам я бажаю, щоб збувалися всі ваші найзаповітніші мрії, щоб всі благі починання і прагнення були доведені до кінця, щастя вам, здоров’я і великої любові!

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

Воістину Воскрес! Бажаю сімейного довголіття, особистісного зростання, процвітання в обраній професії, безжурного настрою і відмінного самопочуття.

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.