Привітання з Великоднем

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Великоднем у прозі, до сліз.

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і доброю совістю. Побажання: земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Будьте збережені Господом на многая і благая літа. Радості торжества, міцної віри і безмежної любові!

Вітаємо Вас зі світлим Великоднім святом. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, благополуччя, душа нехай стає світліше, серце наповнюється любов’ю, а думки стають щирими і добрими. Всіх Вам земних благ!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Христос Воскрес! Нехай вас і ваших рідних не обійде удача стороною. Нехай у вашому домі завжди буде благополуччя, спокій і постійне щастя.

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи підуть всі біди і сумніви геть, хай серце знайде надію, а душа відкриє шлях до блаженства. Бажаю Божого благословення, великої і світлої любові, справжнього щастя і міцної віри. Миру твого дому, достатку твоїй родині, здоров’я тобі і всім твоїм близьким людям.