Привітання з Великоднем

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Великоднем у прозі, до сліз.

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

Вітаю з цим чистим святом душі і світлою радістю серця, з великою Великоднем. Бажаю йти по дорозі блага і щастя, подавати руку допомоги нужденним і ніколи не втрачати доброї надії, зігрівати близьких своєю любов’ю і щиро вірити в чудеса.

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і Світлої тижнем! І настрою бажаю світлого, сонячного і радісного! Життя багатою щоб була, благословляла всі твої справи. Доля нехай твердою рукою веде до сяючого щастя і серцевого спокою. А задуми прості і глобальні свершатся, приносячи плоди матеріальні!