Привітання з Водохрещем до сліз

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку найкращих привітань з Водохрещем у прозі, до сліз.

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято – Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Привітання з Водохрещем у прозі

З Хрещенням Господнім! Бажаю звільнити серце від образ, а душу – від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки – від дурниць. Здоров’я, миру і благополуччя!

З Хрещенням Господнім! Нехай ополонку буде єдиним холодним місцем, куди вас занесе; щоб ви ніколи не ковзалися на своєму шляху, були загартованими до всякого роду невдач і завжди відчувалася Божа допомога.

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.