Різдвяні привітання до сліз

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих Різдвяних привітань своїми словами, до сліз.

Сьогодні для багатьох людей Різдво – це всього лише світське свято, вони навряд чи знають його давні витоки … Але хіба це свято стало для них менш прекрасним? Зовсім немає! Вулиці міст до цього дня перетворюються, все в вогниках гірлянд і святкових вітринах, а вдома – наповнюються веселим сміхом присутніх на святі сімей і ароматами різдвяних страв. Напередодні цього дивного свята я вітаю вас і бажаю вам і вашим рідним щастя!

Коханий мій чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! З любов’ю хочу тобі побажати вірити в себе, наполегливо йти до своєї мети, бути сильніше духом, сміливіше і мудрішими. Нехай на душі завжди буде радісно, ​​а серце буде переповнене добром, теплом і чистотою!

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Бажаю цієї різдвяної казкової вночі випробувати на собі всі «принади» січневої погоди: покружляти у вихорі щастя, покататися на санках успіху, потрапити під снігопад любові і провалитися в замет з грошима.

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Нехай твоє серце розкриється перед красою цього світу і спіткає благодать, а душа твоя очиститься від всього поганого! З Різдвом Христовим!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.