Різдвяні привітання у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку самих красивих Різдвяних привітань своїми словами.

У Різдво Христове хочеться побажати трохи: перемог і везіння, любові і терпіння. Нехай Христос допоможе в скрутну годину, нехай не залишить!

Дорогий дідусю, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це світле свято, який подарував нам нашого Покровителя і Спасителя, Ісуса Христа. Я хочу побажати тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твій будинок завжди осяває світло і залишається в ньому спокій. Зі святом!

Різдво – найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам’ятовується, чарівним і щасливим!

Щасливого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання, нехай твоє життя буде прекрасним!

Різдво – одне з улюблених свят, який несе в людські душі диво, казку і добро. Бажаємо вас зі сходом першої зірки на небі впустити це добро в свої душі, серця, будинки і зберігати його довго – як вогонь у вогнищі і всіляко підтримувати. Нехай ваш вогнище буде сповнений вогню любові і доброти, чесності та великодушності, і на його тепло завжди йдуть і люди і звірі. Радості вам і благополуччя, миру і спокою!

Різдво – це самий казковий свято в році. В цей день народився чудовий немовля – Ісус, нова людина відкрив дорогу в життя. До цього дня близький і Новий рік – теж початок нового, коли віриш, що попереду чекає лише краще. Та й просто все навколо схоже на казку, і ці відчуття часом не передати словами. Вітаю з Різдвомі бажаю, щоб в душі завжди жила віра в краще, і почуття прекрасного ніколи не покидали!

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю сподіватися на диво, вірити в мрію, надати в казці і перетворити найкращий ваш сон в реальність!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Вітаю з добрим і світлим святом, бажаю простих речей, з яких складається мозаїка щастя: дитячого сміху, ніжності улюблених, підтримки друзів, здоров’я для всіх рідних і близьких.

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Різдвяні привітання у прозі