Привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку сучасних привітань з Благовіщенням у прозі.

У світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від щирого серця бажаю щирої радості душі і добрих прагнень серця, благих діянь і бравих вчинків, справжнього щастя і чистої любові, міцної віри і згасає надії.

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повної чаші добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров’я і благополуччя. Нехай Богородиця чує молитви і захищає від бід. Нехай в будинок заходять тільки хороші гості і лише благі вести!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

З Благовіщенням. Нехай добрі вісті приходять до твого дому, нехай Господь веде тебе дорогою миру, любові, благодаті, нехай серце таїть світлу надію і іскорку доброти.

Привітання з Благовіщенням українською мовою

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця бажаю парити натхненно птахом по хмарах щастя, любові і надій, бажаю здоров’я, миру і благодаті.

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

У святе свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, від усього серця хочу всіх привітати і побажати міцного здоров’я, душевного спокою та рівноваги, моральної стабільності, взаємної любові, щастя і достатку. Будьте ласкаві, іскріння і доброзичливі.

Вітаю вас з цим святим святом! Бажаю тепла в душі, добра в серці, взаємності в життя і милосердя. Будьте мудрими, справедливими, життєрадісними і чесними перед собою і людьми!

Благовіщення – свято особливе. Як же хочеться передати світло душі і відобразити всеосяжну теплоту. І, звичайно, я це спробую зробити, підбираючи гарні і стоять слова для привітань. Бажаю отримувати насолоду від мирського життя, не допускаючи здійснення провин і гріхів. Вчися задовольнятися тим, що є, одночасно набуваючи все більше матеріальних і фінансових благ. Звичайно, це не так-то просто, як може здатися спочатку, але ж можливо. Володій світлим серцем, міцним духом, затишною душею, здоровим тілом. Нехай кожна твоя частка живе в гармонії з іншими. І, звичайно, нехай сумніви і печалі, хвороби обходять тебе десятою дорогою. В такий день, як Благовіщення, будь зі своїми близькими людьми, адже таке душевне тепло не вдасться нічим замінити. Бажаю щастя і радості щодня!