Привітання з Благовіщенням у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку кращих привітань з Благовіщенням до сліз.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця бажаю парити натхненно птахом по хмарах щастя, любові і надій, бажаю здоров’я, миру і благодаті.

Мамочка, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх починаннях і витівках! Нехай мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж красиво і частіше посміхайся!

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Вам від щирого серця в Благовіщення – побажання доброї і щасливого життя, багатою радісними подіями і душевним спокоєм! Нехай сама Богородиця, яка отримала настільки радісну звістку в цей прекрасний день, благословить Вас на добрі справи і правильні рішення. Будьте коханими і любите душею!

З Благовіщенням, від усього серця, вітаю! Нехай у Ваше життя приходять тільки хороші новини, нехайжиття наповниться світлом і добрими чудесами. Нехай в душі живуть світ і повна гармонія, а в родині бездоганне розуміння і теплі відносини. Нехай Господь винагородить Вас за Ваше великодушність!

Вітаю з чудовим святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім чистих помислів, благословення душі, взаєморозуміння і взаємодопомоги. Нехай міцніє віра в ваших серцях, даруючи безкорисливу любов, ніжність і турботу.

В цей день на Землю опустилася блага вість, яка подарувала всьому світу надію і радість. Вітаю з Благовіщенням і від душі бажаю всього доброго і світлого в житті, а найголовніше – здоров’я, миру, щастя, відради і любові. І нехай кожен день приносить для тебе тільки хороші вісті.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.