Привітання з Благовіщенням у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Благовіщенням у прозі, до сліз.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Приходячи в кожен будинок, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці тішить нас і ще раз нагадує про любов до Бога. Так нехай же в такий день на кожну людину зійде благословення панове, гріхи наші будуть відпущені, а благання почуті.

У свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати все життя отримувати тільки добрі вісті, знати, де криється істина і як досягти успіху, залишатися завжди милосердним людиною, завжди слідуватиза покликом серця і ніколи не втрачати міцної віри і світлої надії душі.

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Всім серцем бажаю мирного і щасливого життя з вірою в Бога і надією на найкраще. Нехай в твої двері стукають тільки добрі вісті, нехай твоя родина не знає образ і зла. Бажаю любові, терпіння, здоров’я і душевного спокою.

Нехай мир і благополуччя супроводжують Вас на життєвому шляху незважаючи ні на що. А щастя народжується з усього самого світлого і прекрасного. Вітаю!

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Нехай цей день наповниться теплом рідних сердець. Нехай всі проблеми і перешкоди відійдуть на задній план. Доля підносить свої найкращі подарунки. Світися щастям, добротою і здоров’ям!

Від щирого серця – найкращі побажання в світлий день Благовіщення! Нехай радісна і щаслива життя буде щедра на тепло і добро, нехай все в житті трапляється вчасно і з благословення Божого, і нехай поруч з тобою будуть тільки найближчі, надійні, улюблені люди!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!