Привітання з Благовіщенням українською мовою, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку зворушливих привітань з Благовіщенням своїми словами, у прозі.

У цей світлий святковий день щиро хочу побажати довгих, щасливих, благополучних років життя! Нехай в усьому супроводжує удача і Пресвята Богородиця буде милостива до ваших бажань! Будьте чесні з собою і зі своїми близькими, бережіть улюблених і домашнє вогнище!

Приходячи в кожен будинок, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці тішить нас і ще раз нагадує про любов до Бога. Так нехай же в такий день на кожну людину зійде благословення панове, гріхи наші будуть відпущені, а благання почуті.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю вас зі святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю тільки чистих помислів, світлих благодіянь, доброти душевної, здоров’я вам і вашим близьким. умиротворення,спокою і миру вашого будинку.