Привітання з Благовіщенням українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку гарних привітань з Благовіщенням українською мовою.

У цей день ми відзначаємо велике свято – Діва Марія дізналася, що народить сина. Благу звістку приніс їй Гавриїл. Я вітаю вас, і бажаю, щоб Господня благодать зійшла на вас сьогодні, наповнюючи ваше життя добром, теплом, щастям і всім тим хорошим, що може бути в цьому світі.

З Благовіщенням вас! З цим чудовим святом і навесні нехай почнеться світлий етап вашого життя. Бажаю жити в мирі, достатку, благополуччя і взаєморозуміння з усім оточуючим світом! Нехай близькі радують вас своїми вчинками і досягненнями. Нехай всі надії виправдовуються!

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Ангел нечутно спустився з небес, несучи звістку благу! Нехай радіють люди і співають небеса. Здоров’я міцного всій вашій родині, благих вістей, божественних чудес і доброго заступництва! З Благовіщенням!

Вітаю з Християнським святом – Благовіщенням! Нехай всім це свято принесе багато добра, радості і благих справ. Господь винагородить вас міцним здоров’ям і щасливими днями. Друк нехай піде, достаток прийде в кожну сім’ю.

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

З Благовіщенням, від усього серця, вітаю! Нехай у Ваше життя приходять тільки хороші новини, нехайжиття наповниться світлом і добрими чудесами. Нехай в душі живуть світ і повна гармонія, а в родині бездоганне розуміння і теплі відносини. Нехай Господь винагородить Вас за Ваше великодушність!

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це не просто свято в православному світі, який залишається улюбленим і довгоочікуваним ось уже стільки років і навіть століть, а й окремий привід для кожної людини повірити в те, що диво насправді можливо. Господь не зможе залишити в біді або з неприємностями своїх дітей, які щиро йому моляться. Наповніть своє серце світлом і теплом, нехай разом з святом до вашої оселі увійде благополуччя, любов і справжня, щира віра і бажання зробити своє життя кращим. Рідні мої, знаходите навіть серед буднів і повсякденних проблем привід для посмішки, бажання сказати Господу спасибі за те, що він ніколи не залишає в біді і в самоті зі своїми проблемами. Нехай буде з вами господня благодать, здоров’я і щастя. Зі святом, мої рідні, щиро вірте в диво і воно обов’язково станеться.