Привітання з Благовіщенням

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку оригінальних привітань з Благовіщенням своїми словами.

Скільки лагідності і благодатного смирення було в серці Марії, скільки мужності і добра … їх вистачило не тільки на те, щоб винести нелегкі життєві випробування, а й на те, щоб перейшовши в життя вічне, зігрівати своїм коханням і заступництвом вкривати всіх стражденних. Ніколи не втрачайте віру в краще, радійте світлого свята і з вдячністю підніміть очі до неба! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай у вашому житті трапляються добрі чудеса і приходять добрі вісті!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

З Благовіщенням! Бажаю блага в житті, блага на душі, блага в дорозі і блага в твоїх вчинках. Нехай щасливо буде твоє серце і нехай Пресвята Богородиця вкриє тебе від злих бід.

Улюблена моя, від чистого серця хочу привітати тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб цей світлий день відкрив твоє серце для добра, радості і щастя! Хочу, щоб всі бажання втілювалися в життя! Повір у чудеса, і вони неодмінно відбудуться!

З Благовіщенням! Нехай душа несеться голубом вгору за мрією і надією, хай зрадіє серце, нехай воно не втратить віри в любов і добре диво.

Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу – вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..