Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Вітаємо Вашу чудову сім’ю і, звичайно ж, малюка з такою важливою подією як хрестини. Нехай ангел-хранитель з Божою допомогою зробить життя дитини щасливою, наділить його всілякими талантами, вбереже від напастей і бід, дарує йому любов і щастя.

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте привітань і щирих побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з хрестинами!

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.