Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Вітаємо від усієї душі Вас і Вашого малюка з хрестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюку міцного здоров’я і щасливої долі, нехай Ваша сім’я буде щасливою, благополучної і гармонійною.

Вітаю з хрестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, хай хресні батьки променями світла і радості осяють твою дорогу, хай легкою і щасливою буде твоя доля, красивою і веселою — життя, відкритою і доброю — душа.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюється зірка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, дається обряд хрещення, то його тьмяна зірочка розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.