Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли малюк з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб маля ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чути дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження — духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-охоронець завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою — все, що потрібно для щастя!

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

У такий важливий день, як хрестини сина, я хочу побажати вам тільки найкращого. Будь ласка, дорогі, будьте самими щасливими. Бажаю не знати смутку і негод, бід і страждань. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде складатися успішно. Хочу побажати вам любові і міцної родини, адже настільки приємно бути поруч, разом, незважаючи ні на що. Ви обов’язково пройдете життєвий шлях, міцно взявшись за руки. Я вірю в те, що Господь дарує таку можливість, а синочок обов’язково виросте гідною особистістю, зможе порадувати багатьма досягненнями. Бажаю успішної і справді щасливого життя, яка обов’язково виявиться відображенням всіх існуючих бажань, надій. Прийміть мої щирі вітання з хрестинами сина, адже я знаю, наскільки важливий такий свято для віруючих людей. Повірте у своє світле майбутнє.

Вітаю з наданням православної віри і входженням у храм, з хрестинами тебе! Бажаю, щоб Господь уберегал від заздрощів і злості, щоби життєвий шлях був присвячений досягнення своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповнення щастям твоєї душі.