Привітання з Вербною неділею

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку привітань з Вербною неділею .

Нехай у Вербну неділю верба додасть сил і міцного здоров’я, нехай в життя твою увійде велика радість і світле кохання, нехай для душі своєї не буде приводів сумувати і плакати, нехай для тебе завжди горить вогонь великої надії, нехай в твоєму серці завжди таїться ніжність і відрада.

З Вербною неділею! Не забудь сьогодні зрізати прутики верби і освятити їх у церкві, щоб вони весь рік відганяли від будинку злісну нечисту силу, а заодно – поганих людей, хвороби, негаразди і тривоги! І нехай життя наповнюється тільки світлом славного добра і надихаючого щастя!

У свято Воскресіння Вербної ми хочемо зараз вам побажати, щоб ваше серце вам підказувало, з ким дружити, кого не вітати. Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння і довіру. Нехай ваших очей не торкнеться сльоза, нехай люди, які вам дороги, будуть завжди поруч. Бажаємо, щоб вас завжди було кому підтримати. Щоб йдучи по дорогах життя, ви зустрічали тільки хороших людей!

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

З Вербною Неділею, дорогий мій друг. Бажаю поповнити свій запас енергії і сил, перейнятися почуттям радості і любові, налаштувати себе на мажорний лад життя і слідувати вперед дорогою нових перспектив, можливостей і захоплень. Успіху тобі в усьому, а найголовніше – відмінного здоров’я.

Дорогий, з Вербною Неділею! Нехай небеса тебе зберігають і освячена верба завжди оберігає, допомагає і додає сил. Щоб будь-які твої починання були успішними і щоб збулися всі твої мрії.

Християни відзначають вхід Господній в Єрусалим, прикрашають свої оселі ніжними гілками в честь великого дня. Нехай ангел зберігає тиша під Вербної покровом, нехай світ оселиться в наші душі. З чистим, благодатним святом, з вербною неділею!

Храми причепурилися, зустрічають Вербну неділю! Нехай душа ваша радіє, знаючи, що життя її вічна. Небеса вбережуть від заздрості і нещасть ваших улюблених.

Вербна неділя – особлива дата, коли світ святкує вхід Господа в Єрусалим. Нехай цей день, прикрашений сяйвом сонця і розпустилися пухнастими гілочками, принесе тобі душевну радість, справжнє добро і справжні веселощі, якими ти щедро і безкорисливо поділишся з усіма оточуючими людьми – так, як вчив Христос!

Хочу тебе, мій найкращий друг, Я з Вербною ВоскресеньемПоздравіть. Ти не бійся хуртовин, І запасись терпеньемВедь терплячих любить Бог, Тобі за все воздастся.Желаю, щоб Господь помогМечтам здійснюватися.