Привітання з Водохрещем у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку самих красивих привітань з Водохрещем українською.

У світле свято Хрещення Господня бажаю Вам зміцнення духовної віри, припливу сил і Божої благодаті. Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину від бід і негоди, нехай водохресний мороз «заморозить» всі образи і печалі! Вірте в краще і нехай Ваша душа наповниться світлом.

Нехай ангели небесної канцелярії напишуть тобі в цей день лист. Нехай в Хрещення Господнє Бог простить тобі всі твої гріхи, і твоя душа буде світитися від щастя і невинності. Попей водички в цей день, і пам’ятай, що твої вчинки оцінює сам Господь. Вітаю тебе з цим великим святом!

Привітання з Водохрещем до сліз

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

У день Хрещення Господнього всім серцем бажаю небесної благодаті і життєвого щастя, істинної віри і світлої надії, чистої любові і душевного добра.

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Господнє Богоявлення святкує сьогодні весь християнський народ. Нехай же відведе світле свято від тебе всі печалі, скорботи, недуги, гріховні думки і злих недругів! А тобі посміхнутися щастя, радість і любов ближнього. Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!