Привітання з Водохрещем у прозі, своїми словами

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку самих красивих привітань з Водохрещем українською.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Золотий серпик місяця або яскравий диск місяця подарують в Хрещення стільки грошей, скільки зірок на нічному Водохресний небосхилі. Нехай серпик місяця подарує вам відро монет, а повний місяць буде сприяти благополуччю протягом цілого року, щоб гроші у вашій родині водилися завжди, і щоб прибуток завжди була швидше витрат, які будуть завжди неминучі і дарує тільки радість і любов в сім’ї, об’єднуючи всіх заради загального благополуччя. Нехай вам будуть все заздрити, але не зможуть зашкодити, тому, що не заздрять тільки тим, кому співчувають, і нехай ваше щастя буде яскравим, немов нічна місяць, сяючим і золотим, немов молодий місяць нового року і нехай удача не залишає вас ніколи, освітлюючись сяйвом Хрещення.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

З Господнім Богоявленням! Бажаю Вам змити з себе всі гріхи і погані справи, омолодитися, зарядитися позитивом, життєвими силами і хорошими емоціями. Нехай в житті все складається просто, легко і безтурботно.

Нехай в січневий празник Господнього Хрещення буде безхмарним Ваше небо, яскравим сонце, нехай в будинок приходять тільки благими звістками, а в повітрі відчувається ледве вловимий запах такою далекою, але бажаної весни.

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

З Хрещенням Господнім! Нехай на Вас зійде благодать небесна. І як Іоанн Хреститель був з Христом, і провів його через таїнство Хрещення. Так нехай поруч з Вами завжди буде Господь наш, як в годину радості, так і в годину смутку, а ваші помисли з ним. Міцного здоров’я. З душею до Господа. Зі святом.