Привітання з Водохрещем українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку оригінальних привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю змити разом з себе і гріхи, і недуги, в молитві своїй стати добрішою і покірно. І нехай Господь винагородить тебе новими силами за твоє милосердя, за твоє покаяння. Бажаю радісним і щасливим життя з чистою любов’ю і світлою надією.

Нехай в ополонці потоне смуток-печаль, нехай чарівна водиця наповнить тебе силами, любов’ю, вірою, щастям! З Хрещенням Господнім. Добра і благодаті!

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.

З Хрещенням Господнім всіх нас. Сьогодні священної стає сама вода, але ж вона то, що важливо для кожного з нас і те, що ми п’ємо кожен день. Тому порадіємо світлого дня, пам’ятного дня того моменту, коли побачили люди Богоявлення Господа нашого Ісуса Христа!

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам – миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!