Привітання з Водохрещем українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку оригінальних привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі.

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Прийміть мої найщиріші і чисті привітання в цей Хрещення! Нехай ваші очі постійно сяють від радісного передчуття щасливого і благополучного життя. Нехай серце захоплено б’ється від взаємної любові і ніжності. І нехай ваш душевний стан буде незмінно чудовим і безтурботним!

Сьогодні, коли на вулиці лютує січнева холоднеча, від усього православного серця, з особливою радістю вітаю вас з Хрещенням Господнім. Нехай хрещенські морози, принесуть здоров’я, а свята вода змиє гріхи з вашої душі.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Поспішаю вас привітати з великим Хрещенням! У цей зимовий ранок відлиньте всі погані помисли, випийте святої води і відчуйте прилив нових сил. Пам’ятайте, що Господь з вами, завжди допоможе і захистить від бід. Не втрачайте своєї віри і несіть добро!

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і красивому хлопцю на світі! Нехай велике свято Хрещення Господня подарує тобі добро і теплоту, відведе печалі і сумні думки. Зі святом, коханий!

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.