Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі.

У мирний і сімейне свято Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, дітьми, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою.

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї – любові, в душі – спокою, в серці – віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху – надії, а в справах – успіхів без перешкод. З Різдвом!

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Різдвяні привітання до сліз