Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі.

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Нехай невидимі нитки чарівництва огорнуть тебе в Різдво Христове! Постарайся відчути їх, подумати про найважливіше і бажаному. А я бажаю тобі, щоб це обов’язково стало реальністю!

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю благодаті в житті,найщирішої любові, справжнісінького жіночого щастя, найбільш трепетних надій, найсвітліших помислів, найдобріших історій в житті. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твоє життя йде низкою прекрасних днів.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров’я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

З Різдвом Христовим. Нехай небеса пошлють силу і віру, нехай в життя твою прийде щастя і успіх. Бажаю бути коханим чоловіком, добрим і чудовою людиною. Бажаю здоров’я, удачі, всіх благ і достатку.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!