Різдвяні привітання у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку гарних Різдвяних привітань українською мовою.

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

У цю рятівну ніч з вдячним серцем звернемося до Бога, своєю душею приєднаємося до радісного хору ангелів, разом з пастухами знайдемо Спасителя світу.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Відданий мій друг вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі в це святе свято радіти несподіваним зустрічам, потребуватиме друзях, бути залежним від щастя і п’яним від уваги!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

З Різдвом, улюблений татко! Я завжди любила це свято саме через твоїх оповідань, казок і неймовірних історій, які ти мені розповідав в різдвяну ніч. А ще я пам’ятаю, як ти обережно підкладав подарунки під ялинку або під двері, щоб я не здогадалася, що це був ти. Спасибі тобі за моє казкове дитинство, за віру в чудеса і чари. Я знала, що це саме Дід Мороз дарував мені подарунки, а ти й не намагався мене переконати, як це роблять інші. Я вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю здоров’я і успіхів у всьому. Зараз мені вже далеко не вісім років, але я все одно люблю слухати твої казки, сподіваюся, що на сьогодні ти підготував що-небудь цікаве. Я тебе дуже люблю, татко! Зі святом тебе!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров’я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

Різдвяні привітання до сліз